Tuesday, December 2, 2008

new template

fellow friends

im goin to upgrade the template of this site. so tolong sabaq na .... need to do few testing n stuff :D if ada comment tolong tulis


by ajiman

posted by SMKTT SPM2000 @ 12:02 PM   4 Comments

Monday, October 13, 2008

Raya : Part 2







posted by SMKTT SPM2000 @ 8:14 AM   2 Comments

Thursday, October 9, 2008

Raya Raya Raya !

kenyang sangat le tu !

ha sila sila sila !!!

reductil ali reductil !!!

para perempuan melayu terakhir... didahului dgn mcik fatimah hehe

erkkkk konyangnye sapared. hmm tgk le khalil... begaye jumpa mertua !

3 dara pinggitan :-)

Alhamdulillah... selesai pun ibadat puasa selama sebulan. semoga segala amalan kita semua diterima ALlah hendaknya... amin... Selamat Hari Raya Aidilfitri juga buat semua rakan2 smkttspm2000. Ampun maaf dipinta andai ada salah dan silap sepanjang perkenalan.

Salam Takziah


salam takziah buat cikgu Yuzaini Bahadin dan sahabat kita saudara pijoy@fahrizul yang telah kehilangan ayahanda tercinta masing2 pada syawal pertama dan kedua yang lalu. Semoga roh ayahanda mereka dicucuri rahmat Ilahi dan ditempatkan di kalangan orang-orang beriman... amin... Buat cikgu dan pijoy, semoga tabah menghadapi ujian dariNya... DariNya kita datang...dan kepadaNya jua kita kembali.

p/s: thanks kepada kawan2 smkttspm2000 yang telah pegi menziarah.

Aktiviti Raya


Kita ada buat konvoi raya ke rumah kawan2. antaranya ke rumah nurul fadzilah, arif, nazlina, su, sepol, jamil, fazlina, umah aku jugak hehe. seronok sgt jumpa kawan2. ramai jugak yg join. ( hari yang berlainan ok! ) antaranya;-
  1. hazli
  2. riza
  3. nurul
  4. fisah
  5. khalil
  6. fazlina
  7. umi
  8. sepol
  9. aye
  10. hasrul
  11. a'a
  12. shapared
  13. arip
  14. adi
  15. amer mok
  16. din pegawai waran
  17. uda
  18. amir yusran
  19. naim
  20. farez
  21. adam
  22. naiemah
  23. su
  24. sharul & wife & baby damia
  25. emi nasellah
  26. zuwairi
  27. sape lagi yeeee sori kalo aku ter'miss'nama korang hehe
kenyang perut dibuatnya! penat xhengat. apepun sangat best jumpa semua!!!

p/s: gambo ramai2 kat umah nat tu nanti aku upload. tgu din & pisah emel ke aku.

~~umi~~

posted by SMKTT SPM2000 @ 9:57 PM   5 Comments

Kesah Belum Ghaye

Dah basi ke idak ye citer ni. Lambat post je. bizi bebenor sampei jadi xsempat. ni ha gambo2 mase kitorang dinner kat restoran nelayan titiwangsa 17 ogos lepas. malam tu ade beberapa belas kawan2 kita berkumpul menambahkan berat badan dekat sana. makan x hengat! hello naik tau berat badan. sungguh x kuasa ! hehe. akvitivi makan2 diserikan lagi dengan suprise birthday cake buat fazlina. sape la yang buat suprise??? haa yang ni sungguh misteri... hehe. peminant misteri la katakan. best tau siap satu restoren tau bday kawan kita. dapat hadiah lagu bday dari dj bertugas. bila sesi nyum2 dah sudah kami berangkat pulak melepak buang masa kat eye on malaysia. mau dah dekat kul 12 baru sumer gerak balik. ye la esoknya senin. keje wei keje!!!


posted by SMKTT SPM2000 @ 9:10 PM   0 Comments

Selamat Hari Raya

This kindda late

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua sahabat @ geng @ student @ ex student smktt

posted by SMKTT SPM2000 @ 11:21 AM   0 Comments

Wednesday, September 3, 2008

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan

selamat menunaikan tanggungjawap anda ! jgn ponteng2 dah la :D



posted by

ajiman


p/s wish me luck for my final :S hiahhhhhh

posted by SMKTT SPM2000 @ 1:46 AM   3 Comments

Thursday, August 14, 2008

Cuba View Web Ni

posted by SMKTT SPM2000 @ 3:56 PM   0 Comments